Despre noi

MOLDENTIS - Cabinetul de stomatologie de urgente Oradea a fost deschis in anul 1985 ca si o afacere de familie care de atunci functioneaza zi de zi, pana in ziua de azi.Cabinetul de urgente stomatologice a demarat aceasta activitate pentru a satisface nevoia pacientilor de a rezolva urgent problemele legate de dantura lor.

Serviciile de urgente stomatologice din Oradea sunt mult prea putine si nu pot acoperi cerintele pacientilor care au nevoie de tratament urgent.Stim cu totii ce inseamna sa avem nevoie de aceste servicii, de aceea m-am angajat sa fiu la dispozitia dumneavoastra la orice ora din zi si din noapte.

Misiunea noastra


Cabinetul stomatologic de urgente doreste sa vina in intampinarea cererii mari de servicii medicale dentare de urgenta din Oradea, oferind competenta, profesionalism si disponibilitate.

Va stam la dispozitie cu servicii de urgenta profesioniste de un nivel inalt, cost redus si accesibil oricand, pentru ca dumneavoastra sa zambiti mereu!

31 de ani de experienta


Fondat in 1985 de D-na Dr. MOLNAR LUMINITA, MOLDENTIS – Cabinet de urgente stomatologice a demarat activitatea de servicii de urgenta stomatologice in sistem privat intr-o perioada in care orasul Oradea era in plina dezvoltare.

. Cabinetul este deschis non-stop de atunci si continua zi de zi sa satisfaca cererile pacientilor cu urgente stomatologice.